Ziet u iets wat niet hoort of niet klopt? Rapporteren

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Is Vereniging of Stichting ZakBijbelBond-Gospel For Guests in Oosterbeek uw bedrijf?

Claim uw pagina, vul uw gegevens aan en word beter gevonden.

Binnen een paar minuten geregeld en volledig gratis!

Eigenschappen Vereniging of Stichting

Niet bekend

Beoordelingen

Waardering van bezoekers

Uitstekend
Heel goed
Gemiddeld
Matig
Vreselijk

Overzicht waarderingen

Eindcijfer 0.0
Eindcijfer: gebaseerd op 1 beoordeling
Sfeer
Locatie

Hoe waardeer jij vereniging of stichting ZakBijbelBond-Gospel For Guests uit Oosterbeek?

(Minimaal 50 tekens)

Toon
“JAMMER, GEEN BESTELLING”
27 april 2017 12:04
Uw website geeft aan dat ik een telefoonnummer moet invullen terwijl ik dat allang gedaan heb. HEt formulier geeft een fout weer. Ik kan de bestelling niet plaatsen en dat maakt mij zeer boos, want uw site is de enige met buitenlandse bijbels, echter u wil geen bestelling aannemen omdat uw script niet klopt.

Verhelp dit, het is nodeloos frustererend en helemaal niet van deze tijd. Online bestellingen zouden vlotter moeten kunnen. Ik denk ik vul het aflever adres in, betaal via ideal en klaar....neee ik ben nu alweer een uur bezig hiermee. Ik kan niet tegen falende online bestelscripts, sorry.
Wilt uw als eigenaar van deze vermelding notificaties van nieuwe beoordelingen ontvangen?

Stap direct over naar een betaalde vermelding,
of bekijk nu alle mogelijkheden.